Psykolog Moum

Jeg er utdannet Cand.psych/ psykolog ved Universitetet i Århus i Danmark og startet Smestadpsykologene i 2009. Gjennom min kliniske erfaring, blant annet fra Modum Bad, har jeg opparbeidet meg en bred terapeutisk kompetanse med hovedvekt på behandling av depresjon, angst, komplisert sorg og personlighetsforstyrrelser. Jeg har også erfaring med coaching av idrettsutøvere og ansatte og ledere i næringslivet.

Psykolog Moum
Psykolog Moum

I tillegg til min profesjonsutdannelse, har jeg studert arbeids- og organisasjonspsykologi ved Universitetet i Bergen, og har arbeidserfaring som organisasjonspsykolog fra Synergi Helse. Dette gir meg et godt utgangspunkt for å behandle psykiske vansker relatert til arbeidslivet. Som medlem i norsk psykologforening er jeg ilagt strenge etiske krav og retningslinjer, og som klient kan du føle deg trygg på at disse overholdes.

For meg er det viktig at du i behandlingsforløpet føler deg trygg samtidig som du tidlig utfordres i forhold til dine problemområder. Dette for å nå målet om å tilby korttidsterapi for varig endring.

Kontaktskjema